Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Kalkunbacon Carbonara
25 min. total
Ingredienser
- 90 gram spaghetti, fuldkorn
- 1 tsk olivenolie
- 3 stk kalkunbacon, hakket
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 2 spsk parmesan, revet
- 1 stk æg, pisket
- 0,5 tsk persille, hakket
Instruktioner
- Kog spaghettien efter emballagens anvisninger. Dræn og stil til side.
- Varm olivenolien over mellem-høj varme i en pande. Steg kalkunbaconen indtil sprød. Læg kalkunbaconen på en tallerken dækket af køkkenrulle for at opsuge overskydende olie.
- Brug den samme pande til at sautere hvidløg indtil de dufter. Læg bacon og spaghetti i panden og sauter over mellem varme i to minutter. Fjern fra varmen.
- Pisk æggene, hæld dem langsomt i pastaen under konstant omrøring for at sikre en kremet sovs og ikke røræg. Smag til med salt og peber.
- Tilføj parmesanosten i pastaen og bland det indtil osten er smeltet. Pynt toppen med kalkunbacon, revet parmesan og persille. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 596 kcal.
Protein: 24%
Kulhydrat: 44%
Fedt: 32%