Kalkunbacon Carbonara

25 min. total

Ingredienser

  • 3 ounce spaghetti, fuldkorn
  • 1 tsk olivenolie
  • 3 stk kalkunbacon, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 1 stk æg, pisket
  • 0,5 tsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Kog spaghettien efter emballagens anvisninger. Dræn og stil til side.
  2. Varm olivenolien over mellem-høj varme i en pande. Steg kalkunbaconen indtil sprød. Læg kalkunbaconen på en tallerken dækket af køkkenrulle for at opsuge overskydende olie.
  3. Brug den samme pande til at sautere hvidløg indtil de dufter. Læg bacon og spaghetti i panden og sauter over mellem varme i to minutter. Fjern fra varmen.
  4. Pisk æggene, hæld dem langsomt i pastaen under konstant omrøring for at sikre en kremet sovs og ikke røræg. Smag til med salt og peber.
  5. Tilføj parmesanosten i pastaen og bland det indtil osten er smeltet. Pynt toppen med kalkunbacon, revet parmesan og persille. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 596 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 32%