Kalkunbacon panini

20 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk olivenolie
  • 2 stykke brød, fuldkorn, ristet
  • 2 spsk sennep, brun
  • 2 stykke kalkunbacon
  • 2 stykke mozzarella i skiver
  • 1,5 cup rucola
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Pensel den ene side af hvert skive brød med olivenolie. Smør sennep på den anden.
  2. Læg kalkunbacon, ost og til sidst rucola på siden med sennep. Læg den anden skive ovenpå med sennepsiden ned mod fyldet.
  3. Varm en pande over mellem-høj varme.
  4. Læg sandwichen på midten af panden og læg en mindre pande ovenpå får at trykke paninien sammen. Steg 2-3 minutter på hver side.
  5. Server sammen med en salat af cherrytomater og overskydende rucola. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 417 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 38%

Fedt: 43%