Kålruller med kylling og champignon

70 min. total

Ingredienser

  • 250 gram hakket kylling
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 5 stk champignon i skiver
  • 0,5 stk gulerod, revet
  • 1 tsk ingefær, revet
  • 0,5 tsk sesamolie
  • 0,25 tsk peber
  • 0,5 spsk soyasauce
  • 0,5 spsk majsmel
  • 1 tsk fiskesauce
  • 0,5 tsk sukker
  • 6 blad kål
  • 2 cup kyllingebouillon

Instruktioner

  1. Formvarm ovnen til 175 °C. Tag en skål og bland alle ingredienser undtagen kålbladene grundigt.
  2. Læg kålbladene på en flad overflade. Læg kødblandingen 2 cm fra bunden.
  3. Rul kålbladende sammen, startende med bunden. Fold enderne ind over. Og læg rullerne med de foldede ender nedad.
  4. Læg overskydende kålblade i bunden af et ovnfast fad. Læg kålrullerne ved siden af hinanden med folden nedad.
  5. Hæld kyllingebouillon i fadet; det skal ikke dække rullerne. Bag dem i 40-50 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 246 kcal.

Protein: 46%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 37%