Kantarel og hytteost på ristet brød

15 min. total

Ingredienser

  • 0,5 spsk olivenolie
  • 4,7 dl kantarel i skiver
  • 1,2 dl hytteost
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 2 stykke brød, fuldkorn, ristet
  • 2,4 dl rucola

Instruktioner

  1. Opvarm olie i en pande ved mellem varme og steg svampene til de er brune.
  2. Tilføj hytteost og parmesanost. Krydr med salt og peber.
  3. Rør og vend det så det ikke klistre til panden. Efter hytteosten er smeltet, lad den boble i 2-3 minutter.
  4. Hæld oste-svampeblandingen på brødet. Server med rucola. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 436 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 36%

Fedt: 37%