Karry kartofler og blomkål

30 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk ingefær, revet
  • 2 tsk karry
  • 2 tsk garam masala
  • 0,5 tsk gurkemeje, stødt
  • 0,5 tsk chili, stødt
  • 400 gram flået, hakkede tomater
  • 500 gram kartoffel i tern
  • 1,5 cup grøntsagsbouillon
  • 1 stk blomkål, buketter
  • 1 spsk koriander, hakket
  • 2 stk citronbåd

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en stegepande med låg over mellem varme. Steg løg i 6-8 minutter.
  2. Tilføj hvidløg og steg i 1-2 minutter. Tilføj ingefær, karry, garam masala, gurkemeje, chili og salt. Steg i 1-2 minutter.
  3. Tilføj tomater, kartofler og bouillon. Læg låg på og lad det simre i 10 minutter.
  4. Tilføj blomkål og kog i yderligere 7-8 minutter. Pynt med koriander og server med citron. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 288 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 49%

Fedt: 41%