Karry kikærter med brune ris

25 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl brune ris
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 1,8 dl kokosmælk
  • 430 gram kikærter, drænet
  • 2 stk tomat, hakket
  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk brun farin
  • 1,5 spsk soyasauce
  • 1 spsk koriander

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens instruktioner. Hold dem varme.
  2. Imens, opvarm olie i en pande ved mellem-lav varme. Steg løgene i 5 minutter.
  3. Tilføj hvidløg og steg i 1 minut. Tilføj karrypasta og mælk under omrøring. Rør indtil karryen er opløst.
  4. Tilføj salt og kikærter. Bring det i kog ved mellem varme, lad det koge i 5 minutter.
  5. Tilføj tomat, limesaft og sojasauce. Lad det simre i 2 minutter.
  6. Smag til og tilsæt brun farin. Server med ris. Pynt med koriander. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 767 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 24%