Karry kikærter med brune ris

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brune ris
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 1 spsk rød karrypasta
  • 0,75 cup kokosmælk
  • 15 ounce kikærter, drænet
  • 2 stk tomat, hakket
  • 1 spsk limesaft
  • 1 tsk brun farin
  • 1,5 spsk soyasauce
  • 1 spsk koriander

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens instruktioner. Hold dem varme.
  2. Imens, opvarm olie i en pande ved mellem-lav varme. Steg løgene i 5 minutter.
  3. Tilføj hvidløg og steg i 1 minut. Tilføj karrypasta og mælk under omrøring. Rør indtil karryen er opløst.
  4. Tilføj salt og kikærter. Bring det i kog ved mellem varme, lad det koge i 5 minutter.
  5. Tilføj tomat, limesaft og sojasauce. Lad det simre i 2 minutter.
  6. Smag til og tilsæt brun farin. Server med ris. Pynt med koriander. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 767 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 24%