Kartoffelkotelet med blandet salat

45 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kartoffel
  • 0,75 tsk salt
  • 2,5 tsk garam masala
  • 2,5 tsk koriander, stødt
  • 2,5 tsk peber
  • 4 blad koriander, hakket
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk olivenolie
  • 14 dl blandet salat
  • 4,7 dl cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Læg de uskrællede kartofler i en gryde, fyld vand på til kartoflerne er dækket. Bring vandet i kog, og kog indtil kartoflerne er møre.
  2. Hæld vandet fra, lad kartoflerne køle af og pil dem. Læg kartoflerne i en skål. Tilføj salt, garam masala, peber, stødt og hakket koriander.
  3. Mos indtil der ikke er flere klumper. Form mosen til flade koteletter og paner dem i rasp.
  4. Opvarm olie i en non-stick pande ved mellem varme. Steg kartoffelkoteletterne indtil de er gyldenbrune, tilsæt olie efter behov.
  5. Server koteletterne med frisk salat og tomat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 200 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 37%