Kartoffelkotelet med blandet salat

45 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kartoffel
  • 0,75 tsk salt
  • 2,5 tsk garam masala
  • 2,5 tsk koriander, stødt
  • 2,5 tsk peber
  • 4 blad koriander, hakket
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk olivenolie
  • 6 cup blandet salat
  • 2 cup cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Læg de uskrællede kartofler i en gryde, fyld vand på til kartoflerne er dækket. Bring vandet i kog, og kog indtil kartoflerne er møre.
  2. Hæld vandet fra, lad kartoflerne køle af og pil dem. Læg kartoflerne i en skål. Tilføj salt, garam masala, peber, stødt og hakket koriander.
  3. Mos indtil der ikke er flere klumper. Form mosen til flade koteletter og paner dem i rasp.
  4. Opvarm olie i en non-stick pande ved mellem varme. Steg kartoffelkoteletterne indtil de er gyldenbrune, tilsæt olie efter behov.
  5. Server koteletterne med frisk salat og tomat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 200 kcal.

Protein: 9%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 37%