Kartoffelsalat med Hytteost

30 min. total

Ingredienser

  • 910 gram kartoffel i tern
  • 2 tsk skalotteløg, finthakket
  • 1,2 dl hytteost
  • 0,8 dl mayonnaise
  • 4,7 dl spinat
  • 2,4 dl grønne ærter, blancheret
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Læg kartoflerne i en gryde med kogende vand og lad dem koge i 15-18 minutter, eller indtil de er mørre. Dræn og lad dem tørre.
  2. Skær kartoflerne i tern. Stil dem i køleskabet.
  3. Bland skalotteløg, hytteost og mayonnaise i en skål.
  4. Tilføj kartoffeltern, spinat og ærter. Bland nænsomt. Smag til med salt og peber.
  5. Afkøl. Pynt med persille og server.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 317 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 55%

Fedt: 31%