Kartoffelsalat med Hytteost

30 min. total

Ingredienser

  • 2 pound kartoffel i tern
  • 2 tsk skalotteløg, finthakket
  • 0,5 cup hytteost
  • 0,33 cup mayonnaise
  • 2 cup spinat
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Læg kartoflerne i en gryde med kogende vand og lad dem koge i 15-18 minutter, eller indtil de er mørre. Dræn og lad dem tørre.
  2. Skær kartoflerne i tern. Stil dem i køleskabet.
  3. Bland skalotteløg, hytteost og mayonnaise i en skål.
  4. Tilføj kartoffeltern, spinat og ærter. Bland nænsomt. Smag til med salt og peber.
  5. Afkøl. Pynt med persille og server.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 317 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 55%

Fedt: 31%