Kartoffelsalt med forårsløg

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 stk kartoffel i tern
  • 4,7 dl rucola
  • 1,2 dl skinke i tern
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 1 tsk purløg, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft

Instruktioner

  1. Kog kartoflerne indtil møre. Pil dem, skær dem i tern og læg dem i en skål. Læg æg i en gryde og dæk dem med koldt vand.
  2. Bring vandet i kog over mellem-høj varme. Læg låg på gryden og fjern den fra varmen.
  3. Hæld vand fra, hæld koldt vand på og pil æggene. Skær dem i kvarte. Tilføj rucola, skinke, æg, parmesan og purløg til kartoflerne og rør det sammen.
  4. Læg æggene ovenpå. Dryp olie og citronsaft på salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 457 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 37%

Fedt: 46%