Kartoffelsalt med forårsløg

15 min. total

Ingredienser

  • 1 stk æg
  • 1 stk kartoffel i tern
  • 2 cup rucola
  • 0,5 cup skinke i tern
  • 1 spsk parmesan, revet
  • 1 tsk purløg, hakket
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk citronsaft

Instruktioner

  1. Kog kartoflerne indtil møre. Pil dem, skær dem i tern og læg dem i en skål. Læg æg i en gryde og dæk dem med koldt vand.
  2. Bring vandet i kog over mellem-høj varme. Læg låg på gryden og fjern den fra varmen.
  3. Hæld vand fra, hæld koldt vand på og pil æggene. Skær dem i kvarte. Tilføj rucola, skinke, æg, parmesan og purløg til kartoflerne og rør det sammen.
  4. Læg æggene ovenpå. Dryp olie og citronsaft på salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 457 kcal.

Protein: 17%

Kulhydrat: 37%

Fedt: 46%