Kikærte-hytteostsalat

15 min. total

Ingredienser

  • 15 ounce kikærter, drænet
  • 1 cup persille, hakket
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 3 spsk olivenolie
  • 0,33 cup yoghurt, naturel
  • 2 spsk appelsinsaft
  • 0,5 tsk honning
  • 0,75 tsk spidskommen, stødt
  • 0,12 tsk cayennepeber
  • 4 cup babyspinat
  • 1 cup hytteost, smuldret

Instruktioner

  1. Tag en skål og bland kikærter, persille og løg.
  2. I en lille rør olivenolie, yoghurt, appelsinsaft, honning, spidskommen, cayennepeber, salt og peber sammen.
  3. Hæld dressingen over kikærteblandingen og vend. Server på en bund af frisk spinat.
  4. Drys hytteost ud over. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 302 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 33%

Fedt: 44%