Kikærte og Sød Kartoffel Buddha Bowl

25 min. total

Ingredienser

  • Grøntsager
    2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk rødløg i skiver
  • 2 stk sød kartoffel i tern
  • 1 stk squash i skiver
  • 15 ounce kikærter, drænet
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,75 tsk chili, stødt
  • 0,75 tsk hvidløgspulver
  • 0,5 stk hovedsalat
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Grøntsager
    Forvarm ovnen til 200 °C.
  2. Dryp olivenolie på rødløg, søde kartofler og squash. Krydr med salt og peber. Fordel på en bradepande. Bag dem i 10-15 minutter.
  3. Imens bland da kikærter med spidskommen, chili, hvidløg, salt og peber i en skål.
  4. Opvarm olie i en pande ved mellem varme. Sautér kikærterne, rør ofte. Skrug ned for varmen, hvis de bruner for hurtigt. Tag dem af når de dufter og er let brune.
  5. Arranger retten i tallerkener med salat nederst, grøntsager i midten og kikærter øverst. Pynt med persille.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 551 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 52%

Fedt: 33%