Kikærtesuppe

40 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk løg, hakket
  • 430 gram kikærter, drænet
  • 4,7 dl grøntsagsbouillon
  • 2,4 dl vand
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Varm olien i en gryde over mellem varme. Tilføj hvidløg og løg, steg indtil gennemsigtige.
  2. Tilføj kikærter og grøntsagsbouillon og skru op til mellemhøj varme. Kog indtil de er gennemvarmet og cremet, omtrent 5 minutter. Mos halvdelen af kikærterne med en træske. Tilføj vand og lad det simre indtil det tyknes, omtrent 10 minutter. Smag til med salt og peber.
  3. Pynt med persille og server.

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 335 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 37%