Kikærtesuppe

40 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk løg, hakket
  • 15 ounce kikærter, drænet
  • 2 cup grøntsagsbouillon
  • 1 cup vand
  • 1 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Varm olien i en gryde over mellem varme. Tilføj hvidløg og løg, steg indtil gennemsigtige.
  2. Tilføj kikærter og grøntsagsbouillon og skru op til mellemhøj varme. Kog indtil de er gennemvarmet og cremet, omtrent 5 minutter. Mos halvdelen af kikærterne med en træske. Tilføj vand og lad det simre indtil det tyknes, omtrent 10 minutter. Smag til med salt og peber.
  3. Pynt med persille og server.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 335 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 37%