Kiwi-chiabudding

10 min. total

Ingredienser

  • 3 spsk chiafrø
  • 1 cup mandelmælk
  • 1 spsk ahornsirup
  • 1 tsk vanilje ekstrakt
  • 1,5 cup kiwi i skiver
  • 3 spsk granola

Instruktioner

  1. Rør chiafrø og mandelmælk grundigt sammen i en skål, undgå klumper.
  2. Tilføj sirup og vanilje ekstrakt og bland grundigt. Dæk skålen med husholdningsfilm og stil den i køleskabet natten over.
  3. Når buddingen er klar, blend da 2/3 af kiwien i en foodprocessor.
  4. Hæld den blendede kiwi i glas og læg buddingen ovenpå. Pynt med müsli og den resterende kiwi. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 274 kcal.

Protein: 10%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 29%