Klar grønssagssuppe

35 min. total

Ingredienser

  • 1,5 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 2 cup vand
  • 2 cup kyllingebouillon
  • 2 stk kartoffel i tern
  • 1 stk gulerod i tern
  • 1 stk blomkål, buketter
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 1 tsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olivenolien i en stor suppegryde over medium-høj varme, steg løg og hvidløg indtil klare og duftende.
  2. Tilføj vand, kyllingbouillon, kartofler og gulerødder. Lad suppen simre over mellem-høj varme i 7-8 minutter eller indtil kartoflerne er kogte.
  3. Tilføj blomkål og ærter, lad det simre i 5-7 minutter. Smag til med salt og peber.
  4. Drys hakket, frisk persille på toppen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 207 kcal.

Protein: 15%

Kulhydrat: 54%

Fedt: 31%