Klar grøntsagssuppe

25 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 100 gram porrer i skiver
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 6 cup grøntsagsbouillon
  • 200 gram broccoli, buketter
  • 200 gram blomkål, buketter
  • 100 gram rosenkål
  • 1 stk gulerod i skiver
  • 1 stk rød peberfrugt, skåret
  • 0,5 tsk tørret timian

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en gryde over mellem varme. Sauter pore i 2 minutter.
  2. Tilføj broccoli, blomkål, rosenkål, gulerod, salt og grøntsagbouillon. Rør det sammen.
  3. Bring suppen i kog. Skru ned og lad det koge i 7 minutter.
  4. Tilføj peberfrugt. Krydr med peber og timian. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 250 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 30%

Fedt: 50%