Klar kyllingesuppe

25 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst
  • 5 cup vand
  • 0,5 cup løg, hakket
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 4 cup kyllingebouillon
  • 1,5 cup majs, drænet
  • 4 ounce spinat

Instruktioner

  1. Læg kyllingen i en gryde og dæk den med vand. Tilføj løg, hvidløg, salt og peber.
  2. Bring vandet i kog over mellem-høj varme. Læg låg på og skru ned.
  3. Lad kyllingen simre i 8-15 minutter. Tag kyllingen ud, lad den køle af og findel den. Gem vandet.
  4. Læg majs og spinat i en dyb tallerken. Hæld kyllingevandet på. Læg kyllingen oveni. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 382 kcal.

Protein: 38%

Kulhydrat: 31%

Fedt: 32%