Klassisk Clubsandwich

20 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kalkunbacon
  • 1 stk kyllingebryst, skåret
  • 3 stykke brød, fuldkorn, ristet
  • 1 spsk mayonnaise
  • 2 stykke gouda
  • 4 stykke tomat i skiver
  • 4 stykke agurk i skiver
  • 4 blad hovedsalat

Instruktioner

  1. Tag en non-stick pande og steg kalkunbacon i 4-6 minutter over mellem varme. Tag baconen af panden.
  2. Hæld overskydende olie ud. Krydr kylling med salt og peber. Steg den i samme panden indtil kyllingen er gyldenbrun. Tag den af varmen.
  3. Smør mayonnaise på et stykke brød. Læg ost, tomat, agurk, salat og bacon.
  4. Smør mayonnaise på et andet stykke brød og læg det ovenpå, med den smurte side nedad. Smør mayonnaise på toppen af dette stykke.
  5. Læg den resterende ost, tomater, agurk, salat, kylling og bacon ovenpå.
  6. Smør mayonnaise på et tredje stykke brød og læg det på toppen med den smurte side nedad.
  7. Brug eventuelt en tandstik til at holde lagene sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 699 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 26%

Fedt: 42%