Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Kødboller og salat
35 min. total
Ingredienser
- 680 gram hakket oksekød (lav fedt)
- 2,4 dl rasp
- 1 stk æg
- 0,6 dl løg, hakket
- 2 spsk persille, hakket
- 0,5 tsk hvidløg, finthakket
- 2 spsk parmesan, revet
- 3 spsk olivenolie
- 2 spsk citronsaft
- 2,4 dl cherrytomat, halveret
- 1 stk rødløg i skiver
- 140 gram rucola
- 1,8 dl yoghurt, naturel
- 2 tsk dild, hakket
- 140 gram spinat
Instruktioner
- Forvarm ovn til 175 °C. Smør en bredepande med fedtstof.
- Bland oksekød, rasp, æg, løg, persille, hvidløg, salt og peber.
- Form blandingen til kødboller og læg dem på bradepanden. Bag dem 20 minutter i ovnen, vend dem halvvejs.
- Imens, pisk da 2/3 af olien, 1/2 af citronsafte, salt og peber. Tilføj løg, tomat, spinat og rucola. Vend salaten.
- Pisk den resterende olie, resterende citronsaft, yoghurt, dild, salt og peber sammen. Server kødbollerne med yoghurtdip og salat. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 576 kcal.
Protein: 31%
Kulhydrat: 21%
Fedt: 48%