Kødboller og salat

35 min. total

Ingredienser

  • 680 gram hakket oksekød (lav fedt)
  • 2,4 dl rasp
  • 1 stk æg
  • 0,6 dl løg, hakket
  • 2 spsk persille, hakket
  • 0,5 tsk hvidløg, finthakket
  • 2 spsk parmesan, revet
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk citronsaft
  • 2,4 dl cherrytomat, halveret
  • 1 stk rødløg i skiver
  • 140 gram rucola
  • 1,8 dl yoghurt, naturel
  • 2 tsk dild, hakket
  • 140 gram spinat

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 175 °C. Smør en bredepande med fedtstof.
  2. Bland oksekød, rasp, æg, løg, persille, hvidløg, salt og peber.
  3. Form blandingen til kødboller og læg dem på bradepanden. Bag dem 20 minutter i ovnen, vend dem halvvejs.
  4. Imens, pisk da 2/3 af olien, 1/2 af citronsafte, salt og peber. Tilføj løg, tomat, spinat og rucola. Vend salaten.
  5. Pisk den resterende olie, resterende citronsaft, yoghurt, dild, salt og peber sammen. Server kødbollerne med yoghurtdip og salat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 576 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 21%

Fedt: 48%