Kokkens kartoffelsalat

35 min. total

Ingredienser

  • 3 stk kartoffel i tern
  • 4 stk æg
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 10 ounce hovedsalat
  • 0,5 cup cherrytomat, halveret
  • 8 stk kalkunbacon, hakket

Instruktioner

  1. Læg kartoflerne i en gryde og dæk dem med vand. Bring vandet i kog og læg låg på.
  2. Skru ned til mellem-lav varme. Kog i 15 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle af.
  3. Læg æg i en gryde og dæk med vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme og læg låg på.
  4. Fjern gryden fra varmen og lad den stå. Tag en non-stick pande og steg kalkunbaconen indtil sprød.
  5. Tag en lille skål og pisk olie, eddike, citronsaft, sennep, forårsløg, salt og peber sammen.
  6. Pil æggene og skær dem i kvarte. Anret salat, kartofler, tomat, æg, og kalkunbacon på en tallerken.
  7. Dryp dressing over salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 347 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 35%

Fedt: 46%