Kokkens kartoffelsalat

35 min. total

Ingredienser

  • 3 stk kartoffel i tern
  • 4 stk æg
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 tsk dijonsennep
  • 1 stk skalotteløg, finthakket
  • 280 gram hovedsalat
  • 1,2 dl cherrytomat, halveret
  • 8 stk kalkunbacon, hakket

Instruktioner

  1. Læg kartoflerne i en gryde og dæk dem med vand. Bring vandet i kog og læg låg på.
  2. Skru ned til mellem-lav varme. Kog i 15 minutter. Hæld vandet fra og lad dem køle af.
  3. Læg æg i en gryde og dæk med vand. Bring vandet i kog over mellem-høj varme og læg låg på.
  4. Fjern gryden fra varmen og lad den stå. Tag en non-stick pande og steg kalkunbaconen indtil sprød.
  5. Tag en lille skål og pisk olie, eddike, citronsaft, sennep, forårsløg, salt og peber sammen.
  6. Pil æggene og skær dem i kvarte. Anret salat, kartofler, tomat, æg, og kalkunbacon på en tallerken.
  7. Dryp dressing over salaten. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 347 kcal.

Protein: 19%

Kulhydrat: 35%

Fedt: 46%