Kokos-blomkåls tacoer

45 min. total

Ingredienser

  • 7,1 dl blomkål, buketter
  • 0,6 dl kokosmælk
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk majsmel
  • 0,5 tsk gurkemeje, stødt
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk kokosmel
  • 2,4 dl rødkål, hakket
  • 0,6 dl græsk yoghurt
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 stk tortilla, fuldkorn, varmede

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg bagepapir på en bageplade.
  2. Bland rasp, majsmel, gurkemeje, hvidløgspulver, salt og peber i en dyb tallerken.
  3. Hæld kokosmælken i en anden dyb tallerken.
  4. Paner blomkålsbuketterne først i kokosmælk, dernæst raspblanding. Læg dem på bagepladen.
  5. Bag blomkålen i 30 minutter. Vend og bag i yderligere 15 minutter. Tag dem ud af ovnen.
  6. Strø kokosmel over blomkålen. Bag i yderligere 3-4 minutter.
  7. Rør yoghurt, citronsaft og salt sammen. Stil det i køleskabet til det skal bruges.
  8. Læg rødkål, blomkål og yoghurt dressing på en tortillaerne. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 540 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 24%