Kokos-blomkåls tacoer

45 min. total

Ingredienser

  • 3 cup blomkål, buketter
  • 0,25 cup kokosmælk
  • 2 spsk rasp
  • 2 spsk majsmel
  • 0,5 tsk gurkemeje, stødt
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk kokosmel
  • 1 cup rødkål, hakket
  • 0,25 cup græsk yoghurt
  • 2 spsk citronsaft
  • 4 stk tortilla, fuldkorn, varmede

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 205 °C. Læg bagepapir på en bageplade.
  2. Bland rasp, majsmel, gurkemeje, hvidløgspulver, salt og peber i en dyb tallerken.
  3. Hæld kokosmælken i en anden dyb tallerken.
  4. Paner blomkålsbuketterne først i kokosmælk, dernæst raspblanding. Læg dem på bagepladen.
  5. Bag blomkålen i 30 minutter. Vend og bag i yderligere 15 minutter. Tag dem ud af ovnen.
  6. Strø kokosmel over blomkålen. Bag i yderligere 3-4 minutter.
  7. Rør yoghurt, citronsaft og salt sammen. Stil det i køleskabet til det skal bruges.
  8. Læg rødkål, blomkål og yoghurt dressing på en tortillaerne. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 540 kcal.

Protein: 14%

Kulhydrat: 62%

Fedt: 24%