Kremet blomkålspasta

35 min. total

Ingredienser

  • 500 gram spaghetti, fuldkorn
  • 5 cup blomkål, buketter
  • 2 spsk soyamælk
  • 0,75 cup grøntsagsbouillon
  • 0,5 cup basilikum, hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 5 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk smør
  • 0,5 cup kapers
  • 1 spsk citronsaft
  • 4 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger og hæld vandet fra. Tilføj blomkål, sojamælk, bouillon, salt og peber.
  2. Blend ved lav intensitet indtil kremet. Tilføj basilikum, blend ved høj intensitet indtil meget kremet. Tilsæt bouillon hvis saucen er for tyk.
  3. Opvarm olien i en stegepande ved mellem varme. Steg hvidløgt i 1 minut. Smelt smørret og sving panden rundt til den er dækket.
  4. Skru ned til lav varme. Tilføj blomkålssaucen og rør rundt. Tilføj kapers og lad det simre i 3 minutter.
  5. Tilføj citronsaft, rør rundt og fjern fra varmen. Vend spaghettien i saucen. Server pyntet med parmesan. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 665 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 57%

Fedt: 28%