Kremet blomkålspasta

35 min. total

Ingredienser

  • 500 gram spaghetti, fuldkorn
  • 12 dl blomkål, buketter
  • 2 spsk soyamælk
  • 1,8 dl grøntsagsbouillon
  • 1,2 dl basilikum, hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 5 fed hvidløg, finthakket
  • 2 spsk smør
  • 1,2 dl kapers
  • 1 spsk citronsaft
  • 4 spsk parmesan, revet

Instruktioner

  1. Kog pastaen efter emballagens anvisninger og hæld vandet fra. Tilføj blomkål, sojamælk, bouillon, salt og peber.
  2. Blend ved lav intensitet indtil kremet. Tilføj basilikum, blend ved høj intensitet indtil meget kremet. Tilsæt bouillon hvis saucen er for tyk.
  3. Opvarm olien i en stegepande ved mellem varme. Steg hvidløgt i 1 minut. Smelt smørret og sving panden rundt til den er dækket.
  4. Skru ned til lav varme. Tilføj blomkålssaucen og rør rundt. Tilføj kapers og lad det simre i 3 minutter.
  5. Tilføj citronsaft, rør rundt og fjern fra varmen. Vend spaghettien i saucen. Server pyntet med parmesan. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 665 kcal.

Protein: 16%

Kulhydrat: 57%

Fedt: 28%