Krydret kikærte-grapesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk chili, stødt
  • 7,5 ounce kikærter, drænet
  • 2 cup rucola
  • 1 stk grapefrugt, delt i både
  • 1 cup røget laks i skiver
  • 1 stk avocado i skiver
  • 0,25 stk rødløg i skiver

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme.
  2. Hæld kikærterne på panden og krydr med hvidløgspulver, spidskommen og chili. Steg i 10-15 minutter.
  3. Bland rucola, grapefrugt, avocado, laks, rødløg og kikærter i en skål.
  4. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 516 kcal.

Protein: 24%

Kulhydrat: 29%

Fedt: 47%