Krydret kyllingetaco

25 min. total

Ingredienser

  • 0,25 tsk salt
  • 0,12 tsk peber
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 1 tsk chili, stødt
  • 1 stk kyllingebryst
  • 1 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 0,5 cup rødkål, hakket
  • 0,5 stk avocado i skiver
  • 0,25 stk agurk i skiver
  • 1 stk lime i både

Instruktioner

  1. Tag en skål og bland salt, peber, spidskommen og chili. Drys det på kyllingen og masser krydderierne ind i kødet.
  2. Forvarm en grill til mellem-høj varme. Pensel grillen med olie. Steg kyllingen i 5 minutter på hver side.
  3. Læg den på en tallerken og dæk den med sølvpapir. Lad den hvile og skær den derefter i skiver. Varm tortilliaerne efter emballagens anvisninger.
  4. Læg kål, kylling, avocado og agurk på en varm tortilla. Server med limebåd. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 533 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 35%

Fedt: 37%