Krydret kyllingetortillaer

35 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk tabasco
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 4 stk kyllingebryst
  • 0,5 cup creme fraiche
  • 1 spsk limesaft
  • 0,12 tsk salt
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 0,25 cup rødløg i skiver
  • 1 stk rød chili, hakket

Instruktioner

  1. Bland tabasco, spidskommen og kylling i en zip-lock pose. Luk den og lad den marinere i køleskabet for 5-15 minutter.
  2. Imens, tag da en skål og bland creme fraiche, limesaft og salt. Dæk det til og afkøl.
  3. Opvarm olivenolien på en non-stcik pande. Steg kyllingen ved mellem-høj varme i 5-7 minutter per side. Imens, varm da tortillaerne efter emballagens anvisninger.
  4. Tag kyllingen af og skær den i skiver. Læg creme fraiche-blandingen på tortillaen. Læg kyllingen ned langs midten.
  5. Læg løg og chili ovenpå. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 436 kcal.

Protein: 33%

Kulhydrat: 31%

Fedt: 37%