Krydret, pandegrillet tigerrejer

20 min. total

Ingredienser

  • 2,4 dl brune ris
  • 450 gram tigerrejer, blancheret
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 0,5 tsk chili, stødt
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk citron i skiver

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger. Hold dem varme. Krydr rejer med hvidløgspulver, chili, spidskommen, salt og peber.
  2. Opvarm olie på en grillpande ved mellem varme. Steg rejerne i et lag på panden i 2 minutter.
  3. Vend rejerne og steg i yderligere 30-45 sekunder. Fjern dem fra panden inden halen krøller.
  4. Server rejerne med firske citronskiver på en bund af brune ris. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 673 kcal.

Protein: 38%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 17%