Krydret, pandegrillet tigerrejer

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brune ris
  • 1 pound tigerrejer, blancheret
  • 0,5 tsk hvidløgspulver
  • 0,5 tsk chili, stødt
  • 0,5 tsk spidskommen, stødt
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 stk citron i skiver

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger. Hold dem varme. Krydr rejer med hvidløgspulver, chili, spidskommen, salt og peber.
  2. Opvarm olie på en grillpande ved mellem varme. Steg rejerne i et lag på panden i 2 minutter.
  3. Vend rejerne og steg i yderligere 30-45 sekunder. Fjern dem fra panden inden halen krøller.
  4. Server rejerne med firske citronskiver på en bund af brune ris. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 673 kcal.

Protein: 38%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 17%