Krydret Sorte Ris og Ærte Salat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 cup sorte ris
  • 1 cup sukkerærter
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 tsk citronskal
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 cup cherrytomat, halveret
  • 1 cup grønne ærter, blancheret

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisning. Fjern gryden fra komfuret og dræn den for vand.
  2. Rør sukkerærterne i og lad den køle en smule af. Rør rundt en gang i mellem.
  3. Pisk citronskal, citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen i en stor skål.
  4. Tilføj risblandingen, tomater, og ærter. Rør godt rundt, så dressingen fordeler sig.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 510 kcal.

Protein: 12%

Kulhydrat: 70%

Fedt: 18%