Kylling-croutonsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 4 spsk olivenolie
  • 1,3 cup croutoner, fuldkorn
  • 0,25 spsk citronsaft
  • 3 spsk honning
  • 3 tsk dijonsennep
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 4 stk kyllingebryst
  • 4 cup rucola
  • 1 cup brombær
  • 3 stk avocado i skiver
  • 2 spsk valnødder, ristet og knust

Instruktioner

  1. Pisk olivenolie, citronsaft, honning, sennep og hvidløg sammen i en skål. Smag til med krydderier.
  2. Mariner kyllingen i 1/2 af dressingen.
  3. Opvarm en grillpande ved mellem-høj varme. Steg kyllingen 2-5 minutter på hver side. Tag den af og skær den i skiver.
  4. Læg rucola, brombær, avocado, kylling, croutoner og valnødder i en skål. Dryp dressing over salaten og vend. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 696 kcal.

Protein: 21%

Kulhydrat: 25%

Fedt: 54%