Kylling med ærter-majsmos

30 min. total

Ingredienser

  • 4 stk kyllingbryst
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,25 cup løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 2 cup grønne ærter, blancheret
  • 2 cup majs, drænet
  • 4 cup fløde, lav fedt
  • 2 cup spinat
  • 1 stykke citronbåd

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en non-stick pande ved mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber.
  2. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag den af panden.
  3. Tilføj løg og hvidløg til panden. Steg under omrøring i 3 minutter.
  4. Tilføj ærter, majs og fløde. Kog i 1 minut under omrøring.
  5. Brug en stavblender til at blende det ensartet. Krydr med salt og peber.
  6. Server kyllingen med spinat på en bund af ærte-majsmos. Pynt med citron. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 676 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 22%

Fedt: 51%