Kylling med grillet Pak

45 min. total

Ingredienser

  • 4 stk pak choi, halveret
  • 3 stk rødløg i skiver
  • 2 spsk brun farin
  • 3 spsk olivenolie
  • 2 spsk æblecidereddike
  • 4 stk kyllingebryst
  • 6 stk cherrytomat, halveret

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 190 °C. Læg pak choi og løg i et ovnfast fad.
  2. Drys brun farin og chili over. Dryp eddiken og 1/2 af olien over. Krydr med salt og peber.
  3. Bag dem i 35 minutter. Imens, opvarm da den resterende olie i en non-stick pande.
  4. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side.
  5. Server pak choi, kylling og firske tomater. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 435 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 21%

Fedt: 42%