Kylling-quinoa-grøntkålsalat

20 min. total

Ingredienser

  • 0,25 cup quinoa
  • 1 stk kyllingebryst
  • 1 cup grøntkål, hakket
  • 1 cup broccoli, buketter
  • 0,25 cup cherrytomat, halveret
  • 0,5 cup kikærter, drænet

Instruktioner

  1. Kog quinoa efter emballagens anvisninger. Hæld vandet fra. Krydr kyllingen med salt og peber.
  2. Opvarm en grill til mellem-høj varme. Grill i 4-5 minutter på hver side. Tag den af, lad den hvile og skær den da i skiver.
  3. Pisk citronsaft, olivenolie, salt og peber sammen i en skål.
  4. Anret kål, broccoli, quinoa, cherrytomat, kikærter og kylling i en skål. Dryp dressingen over salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 557 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 39%

Fedt: 24%