Kylling-rødbede-grøntkålssalat

25 min. total

Ingredienser

  • 100 gram kyllingebryst
  • 1,5 spsk olivenolie
  • 1 tsk sennep, brun
  • 1 tsk honning
  • 2 tsk citronsaft
  • 3 cup grøntkål, hakket
  • 0,5 cup rødbede, skåret
  • 25 gram hytteost, smuldret
  • 10 gram græskarkerner, ristet

Instruktioner

  1. Opvarm en pande over mellem varme. Pensel kyllingen med 1/3 af olien og krydr med salt og peber.
  2. Steg kyllingen i 4-6 minutter per side. Lad den køle af og skær den i skiver.
  3. Tag en skål og pisk sennep, honning, citronsaft og den resterende olie sammen. Smag til med krydderier.
  4. Læg grøntkålen på en tallerken. Anret kylling, rødbede, hytteost og græskarkerner ovenpå. Dryp dressingen udover. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 698 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 26%

Fedt: 48%