Kyllinge-ananassalat

30 min. total

Ingredienser

  • 0,5 stk ananas
  • 5 cup rucola
  • 1 stk kyllingebryst
  • 0,25 stk rødløg i skiver
  • 0,25 cup rødvinseddike
  • 1 spsk olivenolie
  • 0,5 tsk honning
  • 0,25 tsk rød chili, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en pande ved mellem-høj varme. Tilføj kylling og steg i 6-7 minutter på hver side. Tag kyllingen af og skær den i skiver.
  2. Skær ananasen over på langs. Skær den derefter i 2,5 cm tykke skiver. Gem en skive.
  3. Læg de andre skiver på en grill. Grill på begge sider indtil den har mærker efter grillristen. Tag ananasen af og lad den køle af.
  4. Skær ananasen i tern. Tilføj ananas, rucola, kylling og løg til en skål.
  5. Pisk eddike, honning, salt og peber sammen.
  6. Hæld dressingen over og vend salaten. Pynt med chili. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 303 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 35%

Fedt: 38%