Kyllinge-ananastacoer

40 min. total

Ingredienser

  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 stk ananas i tern
  • 1 spsk olivenolie
  • 4 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 2 cup hovedsalat, snittet
  • 5 ounce græsk yoghurt
  • 1 tsk rød chili, hakket
  • 1,5 spsk limesaft
  • 0,25 tsk spidskommen, stødt

Instruktioner

  1. Opvarm en stegepande ved mellem-høj varme. Dryp halvdelen af olien på kyllingen og krydr med salt og peber. Steg i 10-12 minutter.
  2. Imens, tag en skål og pisk yoghurt, chili, limesaft, spidskommen, salt og peber sammen.
  3. Læg kylligen på en tallerken og skær den i skiver. Pensel ananasen med olie og steg den 1-2 minutter på hver side, indtil branket. Læg det på en tallerken og skær den i mindre stykker.
  4. Læg salat, kylling og ananas på en varm tortilla. Dryp med yoghurt dressing. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 402 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 49%

Fedt: 26%