Kyllinge-asparges-avocadosalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 stk kyllingebryst
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 cup asparges, blancheret
  • 0,5 stk avocado, halveret
  • 1 cup rucola
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk hørfrø

Instruktioner

  1. Forvarm en grill til mellemhøj varme.
  2. Pensel kyllingen med 1/2 af olien, læg den på grillen og drys med salt og peber. Steg den i 4-5 minutter på hver side eller indtil færdig.
  3. I en skål, vend asparges med den resterende olie, salt og peber. Brug denne olie til at pensle avocadoen. Grill asparges og avocado i 3-5 minutter.
  4. Skær kyllingen i skiver. På tallerken, dan en bund af rucola, arranger kylling, asparges og avocado ovenpå. Dryp citronsaft udover og pynt med hørfrø. Værsgo.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 518 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 58%