Kyllinge-avocadosalat

20 min. total

Ingredienser

  • 1 cup grøntkål, hakket
  • 1 cup rødkål, hakket
  • 1 stk kyllingebryst, skåret
  • 0,5 stk avocado i skiver
  • 2 stk radise i kvarte
  • 1 spsk citronsaft
  • 1 spsk græskarkerner, ristet
  • 0,5 spsk olivenolie

Instruktioner

  1. Opvarm olivenolien i en kasserolle ved mellem-høj varme. Steg kyllingen i 4-5 minutter på hver side. Tag kyllingen af og skær den i skiver.
  2. I en skål, bland kål, rødkål, kylling, avocado og radise.
  3. Dryp citronsaft over salaten. Krydr med salt og peber. Vend salaten.
  4. Pynt med græskarfrø. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 540 kcal.

Protein: 30%

Kulhydrat: 19%

Fedt: 51%