Kyllinge-avocadowrap

30 min. total

Ingredienser

  • 0,5 stk avocado i skiver
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 stk tortilla, fuldkorn, varmede
  • 0,5 cup hovedsalat, snittet
  • 1 stk kyllingebryst, skåret
  • 3 stk cherrytomat i kvarte
  • 1 tsk forårsløg, hakket
  • 0,5 spsk olivenolie

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en pande ved mellem-høj varme. Tilføj kylling og steg i 6-7 minutter på hver side. Lad det hvile og skær det i skiver.
  2. Mos avocado og citronsaft sammen i en skål. Krydr med salt og peber. Varm tortilla efter emballagens anvisninger.
  3. Smør avocado på en tortillaen. Læg salat, kylling, tomat og forårsløg på tortillaen. Fold enderne ind og rul den sammen. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 562 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 29%

Fedt: 45%