Kyllinge Buddha Bowl

30 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 cup rosenkål, halveret
  • 1 stk rød peberfrugt, skåret
  • 7,5 ounce kikærter, drænet
  • 2 tsk tahini
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 spsk ahornsirup
  • 5 spsk varmt vand
  • 0,5 cup quinoa, kogt
  • 1 cup spinat
  • 1 stk avocado i skiver
  • 1 tsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Forvarm ovnen til 200 °C. Dryp 1/2 af olien på kyllingen og krydr med salt og peber.
  2. Tag en pande og steg kyllingen ved mellem-høj varme, 5 minutter på hver side. Skær den i skiver.
  3. Læg rosenkål, peberfrugt og kikærter på en bageplade. Dryp den resterende olie ud over. Bag i omtrent 10 minutter.
  4. Imens kog da quinoa efter emballagens anvisninger.
  5. Tag en lille skål og bland tahini, citronsaft og ahornsirup indtil ensartet. Tilsæt det varme vand lidt af gangen indtil dressingen er glat.
  6. Tag en ny skål og bland quinoa, ristede grøntsager, kikærter og spinat.
  7. Læg avocado og kylling på toppen og dryp dressing ud over. Pynt med sesamfrø. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 785 kcal.

Protein: 25%

Kulhydrat: 36%

Fedt: 39%