Kyllinge-grapesalat

20 min. total

Ingredienser

  • 0,5 spsk olivenolie
  • 2 spsk yoghurt, naturel
  • 1 tsk citronsaft
  • 1 tsk agave sirup
  • 1,5 cup romainesalat, snittet
  • 0,5 stk kyllingebryst
  • 0,5 cup vindruer, halveret

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en grillpande ved mellem-høj varme. Krydr kyllingen med salt og peber. Steg kyllingen i 4 minutter på hver side.
  2. Pisk yoghurt, citronsaft, sirup, salt og peber sammen i en skål.
  3. Skær kyllingen i skiver. Læg den i en skål sammen med salat og grapefrugt. Dryp dressingen over og vend salaten. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 261 kcal.

Protein: 27%

Kulhydrat: 32%

Fedt: 41%