Kyllinge-grøntsagssuppe

35 min. total

Ingredienser

  • 42 translation missing: da.fluid_ounce grøntsagsbouillon
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 stk gulerod i tern
  • 2 stk bladselleri, hakket
  • 2 stk kyllingebryst
  • 1 cup grønne ærter, blancheret
  • 2 spsk dild, hakket
  • 2 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en pande ved mellem-høj varme. Steg kyllingen i 3-4 minutter på hver side.
  2. Bring bouillonen i kog i en gryde ved mellem-høj varme. Når det koger, tilføj da løg, gulerod og bladselleri.
  3. Skru ned til mellem varme. Kog det uden låg i 15-20 minutter. Tilføj kylling og ærter til suppen.
  4. Lad det simre i omtrent 2 minutter. Rør dild og citronsaft i. Krydr med salt og peber. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 239 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 17%

Fedt: 52%