Kyllinge Kebab

25 min. total

Ingredienser

  • 1 pound kyllingebryst i tern
  • 3,5 spsk citronsaft
  • 1 tsk tørret oregano
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 cup yoghurt, naturel
  • 2 tsk olivenolie
  • 4 stk pitabrød, fuldkorn
  • 4 cup hovedsalat, snittet
  • 2 stk tomat i skiver

Instruktioner

  1. I en skål mariner kyllingen ved at blande den med 1/2 af citronsaften, 1/4 af hvidløget, salt og peber. Lad det trække.
  2. I en skål, bland yoghurt, den resterende citronsaft og hvidløg, olivenolie, salt og peber. Bland godt. Lad det trække.
  3. Opvarm en non-stick pande over mellem-høj varme. Steg kyllingen i 5-7 minutter. Imens forbered pitabrødene efter emballagens anvisninger.
  4. Fyld hvert pitabrød med salat, tomat, kylling og yoghurt sauce. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 399 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 23%