Kyllinge Kebab

25 min. total

Ingredienser

  • 450 gram kyllingebryst i tern
  • 3,5 spsk citronsaft
  • 1 tsk tørret oregano
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 2,4 dl yoghurt, naturel
  • 2 tsk olivenolie
  • 4 stk pitabrød, fuldkorn
  • 9,5 dl hovedsalat, snittet
  • 2 stk tomat i skiver

Instruktioner

  1. I en skål mariner kyllingen ved at blande den med 1/2 af citronsaften, 1/4 af hvidløget, salt og peber. Lad det trække.
  2. I en skål, bland yoghurt, den resterende citronsaft og hvidløg, olivenolie, salt og peber. Bland godt. Lad det trække.
  3. Opvarm en non-stick pande over mellem-høj varme. Steg kyllingen i 5-7 minutter. Imens forbered pitabrødene efter emballagens anvisninger.
  4. Fyld hvert pitabrød med salat, tomat, kylling og yoghurt sauce. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 399 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 45%

Fedt: 23%