Kyllinge Kødboller og Spaghetti

60 min. total

Ingredienser

  • 250 gram hakket kylling
  • 30 gram parmesan, revet
  • 1,2 dl rasp
  • 1 fed hvidløg, finthakket
  • 0,5 stk æg, pisket
  • 1,2 dl persille, hakket
  • 2 spsk olivenolie
  • 0,5 stk løg, hakket
  • 450 gram flåede tomater
  • 170 gram tomatpuré
  • 2 spsk basilikum, hakket
  • 1 spsk italiensk krydderi
  • 450 gram spaghetti, fuldkorn

Instruktioner

  1. Bland den hakkede kylling, parmesanost, rasp, hvidløg, æg, persille, salt og peber. Form små kødboller og stil dem i køleskabbet i omtrent 30 minutter.
  2. Opvarm størstedelen af olien i en pande og steg kødbollerne til de er gyldenbrune. Gem lidt af olien til senere.
  3. For at lave saucen, opvarm resten af olivenolien i en stor kasserolle. Tilføj løg og sauter i 1-2 minutter. Tilføj de flåede tomater, tomatpureen og de italienske krydderier. Læg låg på og bring det i kog, rør lejlighedsvis. Reducer varmen, sæt låget på klem og kog i 20 minutter.
  4. Læg kødbollerne i saucen sammen med basilikumbladene og lad det simre i 10-15 minutter. Smag til med krydderier.
  5. Mens saucen simre, kog spaghettien indtil den er al dente. Dræn det.
  6. Hæld saucen over pastaen og bland godt. Pynt med frisk basilikum og knust sort peber. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 739 kcal.

Protein: 20%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 22%