Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.
Kyllinge Kødboller og Spaghetti
60 min. total
Ingredienser
- 250 gram hakket kylling
- 30 gram parmesan, revet
- 1,2 dl rasp
- 1 fed hvidløg, finthakket
- 0,5 stk æg, pisket
- 1,2 dl persille, hakket
- 2 spsk olivenolie
- 0,5 stk løg, hakket
- 450 gram flåede tomater
- 170 gram tomatpuré
- 2 spsk basilikum, hakket
- 1 spsk italiensk krydderi
- 450 gram spaghetti, fuldkorn
Instruktioner
- Bland den hakkede kylling, parmesanost, rasp, hvidløg, æg, persille, salt og peber. Form små kødboller og stil dem i køleskabbet i omtrent 30 minutter.
- Opvarm størstedelen af olien i en pande og steg kødbollerne til de er gyldenbrune. Gem lidt af olien til senere.
- For at lave saucen, opvarm resten af olivenolien i en stor kasserolle. Tilføj løg og sauter i 1-2 minutter. Tilføj de flåede tomater, tomatpureen og de italienske krydderier. Læg låg på og bring det i kog, rør lejlighedsvis. Reducer varmen, sæt låget på klem og kog i 20 minutter.
- Læg kødbollerne i saucen sammen med basilikumbladene og lad det simre i 10-15 minutter. Smag til med krydderier.
- Mens saucen simre, kog spaghettien indtil den er al dente. Dræn det.
- Hæld saucen over pastaen og bland godt. Pynt med frisk basilikum og knust sort peber. Værsgo!
Ernæring (pr. person)
Kalorier: 739 kcal.
Protein: 20%
Kulhydrat: 58%
Fedt: 22%