Kyllinge og Kikærte Suppe

40 min. total

Ingredienser

  • 2 tsk olivenolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 4 fed hvidløg, finthakket
  • 1 tsk spidskommen, stødt
  • 0,5 tsk kanel, stødt
  • 2 stk gulerod i skiver
  • 1 pound kyllingebryst i tern
  • 32 translation missing: da.fluid_ounce grøntsagsbouillon
  • 15 ounce kikærter, drænet
  • 2 spsk persille, hakket

Instruktioner

  1. Opvarm olien i en stor gryde ved mellem varme. Tilføj løg og lad det stege i omtrent 4 minutter.
  2. Tilføj hvidløg, spidskommen, og kanel og lad det stege i 1 minut. Tilføj da gulerødder og kylling til gryden.
  3. Hæld bouillonen i gryden og bring det op at koge. Skru ned til det simre, tilføj kikærter, og lad det koge i 15 minutter.
  4. Smag til med salt og peber. Fjern det fra varmen. Pynt med persille og server.

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 336 kcal.

Protein: 37%

Kulhydrat: 28%

Fedt: 35%