Kyllinge Pita

20 min. total

Ingredienser

  • 0,66 cup græsk yoghurt
  • 2 tsk citronsaft
  • 8 stk pitabrød, fuldkorn
  • 8 blad hovedsalat
  • 2 stk kyllingebryst, skåret
  • 0,5 cup rødkål, hakket
  • 1 cup agurk i skiver
  • 0,5 cup rødløg i skiver
  • 1 cup tomat i skiver

Instruktioner

  1. Varm olivenolie i en stegepande på medium-høj varme, og steg kyllingen i 3-5 min. på hver side. Varm pitabrødene efter anvisningen på pakken.
  2. Bland yoghurt og citronsaft i en skål. Krydr med salt og peber og sæt på køl.
  3. Fyld hver pita med salat, kylling, rødkål, agurk, løg og tomat. Hæld yoghurt saucen i til sidst og spis!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 518 kcal.

Protein: 26%

Kulhydrat: 63%

Fedt: 11%