Kyllingeburger med portobellobolle.

30 min. total

Ingredienser

  • 2 spsk olivenolie
  • 8 stk portobellosvampe
  • 4 stk kyllingebryst
  • 2 stk avocado
  • 2 spsk citronsaft
  • 1 stk tomat i skiver
  • 2 spsk mayonnaise
  • 2 cup rucola

Instruktioner

  1. Varm en stegepande over mellem-høj varme, tilføj en sjat olivenolie. Steg svampene i 5-8 minutter på hver side. Drys med salt og peber. Disse er burgerbollerne.
  2. Skær kyllingen i små stykker. Bland mel med salt og peber og paner kyllingen.
  3. I en non-stick pande, varm olie og steg kyllingen. Imens, i en skål, mos avocadoen.
  4. Tilføj citronsaft, salt og peber. Læg en skeful guacamole på portobellobollen.
  5. Læg tomat, kylling, mayonnaise og rucola. Læg en portobellobolle øverst. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 472 kcal.

Protein: 31%

Kulhydrat: 14%

Fedt: 55%