Kyllingedeller med grønne bønner

30 min. total

Ingredienser

  • 450 gram hakket kylling
  • 0,25 tsk cayennepeber
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 stk æg, pisket
  • 1,2 dl hytteost, smuldret
  • 0,6 dl løg, hakket
  • 1 spsk smør
  • 680 gram grønne bønner, blancheret
  • 2,4 dl cherrytomat, halveret
  • 0,5 tsk tørret basilikum

Instruktioner

  1. Bland kylling, cayennepeber, 1/2 af hvidløgspulveret, mel, æg, ost, løg, salt og peber i en skål.
  2. Form blandingen til flade frikadeller. Opvarm olien i stegepande ved mellem varme.
  3. Steg dellerne indtil de er gyldenbrune. Vend dem. Steg dem færdige. Hæld overskydende olie fra.
  4. Tag en ny pande og smelt smørret, Tilføj tomater, det resterende hvidløgspulver, basilikum, salt og peber.
  5. Steg i 2-3 minutter. Tilføj grønne bønner og rør i 2 minutter.
  6. Server kyllingedellerne med grønne bønner og tomat. Værsgo!

Tab dig nemt
Skræddersyet kostplan

Vil du tabe et par kilo? Med Arono får du den mest effektive guide til et vægttab. En kostplan skræddersyes til dig og 1000+ sunde opskrifter sikrer at du hver dag holder dig indenfor dit kaloriemål.


Ernæring (pr. person)

Kalorier: 641 kcal.

Protein: 42%

Kulhydrat: 24%

Fedt: 35%