Kyllingedeller med grønne bønner

30 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket kylling
  • 0,25 tsk cayennepeber
  • 2 tsk hvidløgspulver
  • 2 spsk hvedemel
  • 2 stk æg, pisket
  • 0,5 cup hytteost, smuldret
  • 0,25 cup løg, hakket
  • 1 spsk smør
  • 1,5 pound grønne bønner, blancheret
  • 1 cup cherrytomat, halveret
  • 0,5 tsk tørret basilikum

Instruktioner

  1. Bland kylling, cayennepeber, 1/2 af hvidløgspulveret, mel, æg, ost, løg, salt og peber i en skål.
  2. Form blandingen til flade frikadeller. Opvarm olien i stegepande ved mellem varme.
  3. Steg dellerne indtil de er gyldenbrune. Vend dem. Steg dem færdige. Hæld overskydende olie fra.
  4. Tag en ny pande og smelt smørret, Tilføj tomater, det resterende hvidløgspulver, basilikum, salt og peber.
  5. Steg i 2-3 minutter. Tilføj grønne bønner og rør i 2 minutter.
  6. Server kyllingedellerne med grønne bønner og tomat. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 641 kcal.

Protein: 42%

Kulhydrat: 24%

Fedt: 35%