Kyllingedeller med salat

25 min. total

Ingredienser

  • 1 pound hakket kylling
  • 0,5 cup rasp
  • 0,25 cup mayonnaise
  • 4 stk forårsløg, hakket
  • 3 spsk citronsaft
  • 2 spsk olivenolie
  • 1 stk agurk i tern
  • 2 stk tomat i tern
  • 1 stk løg, hakket
  • 3 spsk koriander

Instruktioner

  1. Bland kylling, rasp, mayonnaise, løg, halvdelen af citronsaften, sat og peber i en skål. Form det til deller.
  2. Opvarm 3/4 af olien i en stor stegepande ved mmelm varme. Steg dellerne i 2-3 minutter på hver side, eller indtil gyldenbrune og varmet igennem.
  3. Tilføj agurk, tomat, løg, koriander, salt og peber til en skål. Dryp den resterende olie og citronsaft over og vend salaten.
  4. Server salaten til kyllingedellerne. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 714 kcal.

Protein: 28%

Kulhydrat: 19%

Fedt: 52%