Kyllingefyldt grøn peberfrugt

90 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brune ris
  • 1 cup champignon, hakket
  • 0,25 stk løg, hakket
  • 1 tsk olivenolie
  • 20 ounce hakket kylling
  • 1 tsk italiensk krydderi
  • 1 stk æggehvider
  • 0,5 cup hytteost, smuldret
  • 0,5 cup hakkede tomater
  • 1 tsk soyasauce
  • 0,5 cup tomatsauce
  • 4 stk grøn peberfrugt, halveret

Instruktioner

  1. Kog risene efter emballagens anvisninger. Opvarm olien i en pande. Sauter champignon og løg. Hæld væsken fra. Tag det af panden.
  2. Stil det til afkøling i køleskabet i 15 minutter. Imens, forvarm da ovnen til 175 °C.
  3. Bland kylling, champignon, løg æggehvide, ost, 1/2 af tomaterne, sojasauce og krydderier.
  4. Øs fyldet op i peberfrugterne. Sæt dem på en bredepande. Hæld tomatsaucen over peberfrugterne. Øs det resterende tomat ovenpå.
  5. Bag dem tildækket i 45 minutter. Fjern overdækket og bag dem i yderligere 30 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 490 kcal.

Protein: 34%

Kulhydrat: 44%

Fedt: 22%