Kyllingefyldt peberfrugt

40 min. total

Ingredienser

  • 1 spsk olivenolie
  • 0,33 cup løg, hakket
  • 3 fed hvidløg, finthakket
  • 0,25 cup forårsløg, hakket
  • 2 spsk rød chili, finthakket
  • 1 pound hakket kylling
  • 15 ounce hakkede tomater
  • 1 spsk persille, hakket
  • 1,5 tsk italiensk krydderi
  • 4 stk gul peberfrugt, halveret
  • 0,25 cup tomatsauce
  • 0,5 cup mozzarella, revet

Instruktioner

  1. Forvarm ovn til 190 °C. Sauter løg og hvidløg indtil bløde. Tilføj forårsløg og chili; sauter i 5 minutter. Tag det af og stil det til siden.
  2. Brug den samme pande til at brune kyllingen. Tilføj løgblandingen.
  3. Tilføj 3/4 af tomaterne, persillen, krydderier, salt og peber. Bland grundigt. Kog i yderligere 5 minutter.
  4. Øs blandingen op i de halve peberfrugter. Hæld noget af den resterende tomatsauce op i et ovnfast fad så det dækker bunden og stil peberfrugterne i saucen.
  5. Hæld den resterende tomatsauce over peberfrugterne og drys ost udover dem. Bag dem i 20 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 310 kcal.

Protein: 38%

Kulhydrat: 25%

Fedt: 37%