Kyllingefyldt rød peberfrugt

70 min. total

Ingredienser

  • 1 cup brune ris
  • 1 spsk kokosolie
  • 1 stk løg, hakket
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 8 ounce champignon, hakket
  • 1 pound hakket kylling
  • 1,5 cup tomatsauce
  • 1 spsk balsamico eddike
  • 1 tsk tørret oregano
  • 8 stk rød peberfrugt, top fjernet
  • 1 cup varmt vand

Instruktioner

  1. Kog de brune ris efter emballagens anvisninger. Forvarm ovnen til 205 °C.
  2. Opvarm olien i en pande ved mellem varme.
  3. Steg løg i 5-7 minutter under jævnlig omrøring. Flyt dem til en skål.
  4. Tilføj ris, kylling, 1/2 af tomat saucen, eddike, oregano, salt og peber til skålen og bland grundigt.
  5. Øs fyldet i peberfrugterne til de er 3/4 fulde. Stil peberfrugterne i et ovnfast fad med låg. Læg peberfrugttoppene imellem dem.
  6. Bland vand og den resterende tomatsauce i en skål. Hæld den over peberfrugte og bunden af fadet.
  7. Sæt låg på fadet. Bag i 40-60 minutter. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 591 kcal.

Protein: 23%

Kulhydrat: 58%

Fedt: 19%