Kyllingehakkebøffer med asiatisk slaw

30 min. total

Ingredienser

  • 500 gram hakket kylling
  • 2 tsk ingefær, revet
  • 2 fed hvidløg, finthakket
  • 100 gram gulerod, revet
  • 1 spsk persille, hakket
  • 2 spsk soyasauce
  • 2 spsk olivenolie
  • 100 gram romainesalat, snittet
  • 100 gram rødkål, revet
  • 100 gram gulerod i strimler
  • 1 tsk sesamolie
  • 1 spsk honning
  • 30 gram peanutbutter
  • 2 spsk riseddike
  • 0,5 cup vand
  • 2 spsk sesamfrø

Instruktioner

  1. Rør kyllingen, 3/4 af ingefæren, 1/2 af hvidløget, gulerod, persille og sojasauce sammen i en skål.
  2. Form hakkebøffer af blandingen. Opvarm olien i en stegepande. Steg hakkebøfferne i 6-7 minutter på hver side.
  3. Bland salat, kål og gulerod i en skål. Tag en ny skål og pisk ingefær, hvidløg, sesamolie, honning, peanutbutter, eddike og vand sammen.
  4. Server hakkebøfferne med salat. Dryp dressing over. Pynt med sesamfrø. Værsgo!

Ernæring (pr. person)

Kalorier: 728 kcal.

Protein: 32%

Kulhydrat: 15%

Fedt: 53%